Diari de la Fundació Catalana de l'Esplai

Diari nº 72 - Febrer 2015

Descarregar el diari nº 72 en PDF

Pàg. Article
1 Portada: #botaxlainfancia. Campanya que convida a fer-se una foto "botant" i penjar-la a les xarxes
2 Pàg. 2: Opinió. Directament: "Compromesos amb la qualitat i equitat", per Josep Gassó. Obituari: "En record de Carme Garriga Boadella", per Teresa San Román. Reflexions: "Ciutadania i qualitat democràtica. Recuperar la dignitat de la política", per Carles
3 Pàg. 3: Xarxa esplai. CENTRE ESPLAI, punt de trobada de joves europeus i iberoamericans.
4 Pàg. 4: Xarxa esplai. Fundesplai presenta el llibre Ciutadania i qualitat democràtica. El Consell Assessor defensa la importància de l’educació en el lleure en el ple anual.
5 Pàg. 5: Xarxa esplai. Jornada “El temps del migdia: més que un dret”. Colònies escolars amb qualitat i equitat. L’Alberg de Rectoria de la Selva, certificat com a projecte de cooperació en gestió sostenible rural. El terreny d’acampada La Devesa començarà
6 Pàg. 6: Xarxa esplai. Hàbits saludables per a prop de 12.000 infants i joves gironins. Nou projecte per reforçar els bons hàbits en el menjador escolar.
7 Pàg. 7: Xarxa esplai. La reforma fiscal obliga les associacions a presentar Impost de Societats. Suport Associatiu, 25 anys al costat de les entitats.
8 Pàg. 8: Xarxa esplai / Monogràfic. Campanya a favor dels drets i la igualtat d’oportunitats en la infància #botaxlainfancia.
9 Pàg. 9: Xarxa esplai / Monogràfic. Campanya a favor dels drets i la igualtat d’oportunitats en la infància #botaxlainfancia. Opinió: "Un gest per la infància!", per Núria Valls, Subdirectora general de Fundesplai.
10 Pàg. 10: Xarxa esplai. Més de 10.000 infants reivindiquen jugant el seu #DretalLleure. Com treballeu al vostre esplai els drets dels infants? Opinió: "Amb nocturnitat i premeditació...", per Marc Alcaraz, President de la Federació Catalana de l’Esplai.
11 Pàg. 11: Xarxa esplai. EspLais més Sostenibles! en el segon any d’aplicació de la proposta educativa “B612“. Gestors Culturals ofereix noves oportunitats als interns de centres penitenciaris.
12 Pàg. 12: Xarxa Esplai. Aniversaris d’entitats referents en la infància i la inclusió social.
13 Pàg. 13: L'entrevista. Carme Gómez-Granell, Directora de l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU).
14 Pàg. 14: Fem pinya. Equip de la brigada de manteniment i obres. Participant en el curs de cuina.
15 Pàg. 15: Fem pinya. Quins són els teus desitjos pel 2015? Jo prenc partit per la infància. Cinc noves entitats a la Federació Catalana de l'Esplai.
16 Pàg. 16: A peu de carrer. Eva Òdena, Presidenta d’Eurest Catalunya. Apunt pedagògic: "Per què Codis d’Ètica?", per Salvador Carrasco, Membre del Patronat de Fundesplai. El color de la pinya.
Tornar a l'inici