Diari de la Fundació Catalana de l'Esplai

Diari nº 71 - Juliol 2014

Descarregar el diari nº 71 en PDF

Pàg. Article
1 Portada: Mobilitzem la societat per aconseguir un estiu per a tothom!
2 Pàg. 2: Opinió. Directament: "Junts ho farem possible", per Josep Gassó. Reflexions: "Cent anys d’Escola d’Estiu", per Salvador Carrasco. "Drets dels infants: el present de la infància, el futur de tots", per Anna Folch, Unicef Comitè Catalunya
3 Pàg. 3: Xarxa esplai. Més activitats i més beques per a "Un estiu per a tothom!". Opinió: "El que amaguen les xifres", per Núria Valls.
4 Pàg. 4: Xarxa esplai. Mobilitzar la societat, sumar esforços
5 Pàg. 5: Xarxa esplai. Tothom compromès amb els infants
6 Pàg. 6: Xarxa esplai. Un estiu amb més de 1.000 activitats
7 Pàg. 7: Xarxa esplai. Un estiu amb més de 1.000 activitats. Camp de treball com a culminació del Tresca Jove. Activitats d'estiu per a persones amb diversitat funcional.
8 Pàg. 8: Xarxa Esplai. Colònies en família al mes d'agost
9 Pàg. 9: Xarxa Esplai. Colònies en família al mes d'agost. Can Mateu, a Vilanova de Sau, estrena una instal·lació de bosc vertical. Obres de millora a La Rectoria de la Selva (el Solsonès)
10 Pàgs. 10: Fundación Esplai promou el protagonisme dels joves en la transformació social. Casal d’estiu a Roses. Un bon moment per formar-se!
11 Pàg. 11: Festa Esplai, tret de sortida de la campanya d'activitats d'estiu
12 Pàg. 12: Fem pinya. Colònies en família amb Fundesplai. Beques per a colònies. Projecte "Jo-Ven! DiSueña y Construye tu Comunidad".
13 Pàg. 13: Fem pinya. La veu dels infants i els joves. Jo soc. Els esplais fan anys.
14 Pàg. 14: L'entrevista. Rafael Ribó, Síndic de Greujes
15 Pàg. 15: L'entrevista. Rafael Ribó, Síndic de Greujes
16 Pàg. 16: A peu de carrer. Marc Alcaraz, president de la Federació Catalana de l'Esplai. Apunt pedagògic: "Vivències de colònies", Carles Barba. El color de la pinya
Tornar a l'inici