Diari de la Fundació Catalana de l'Esplai

Diari nº 68 - Desembre 2012

Descarregar el diari nº 68 en PDF

Pàg. Article
1 Portada: L’educació en el lleure: una peça clau per a la inclusió i la cohesió social
2 Pàg. 2: Opinió. Directament: "Emprenedors", per Josep Gassó. Reflexions: "L’educació en el lleure i el risc de desigualtat", per Miquel Martínez.
3 Pàg. 3: Xarxa esplai. Inclusió social a través de l'educació en el lleure. Nou esquema organitzatiu.
4 Pàg. 4: Xarxa esplai. Setmana pels Drets de la Joventut 2012. Assemblea general de La Liga. Estades solidàries a Bolívia. Escoles verdes al Senegal.
5 Pàg. 5: Xarxa esplai. Inauguració de l'Escola de Natura de Les Codines de Montesquiu. La importància educativa de les colònies escolars.
6 Pàg. 6: Xarxa esplai. Les entitats comparteixen estratègies per fer front a la crisi. Nou centre de la “Red Conecta” al nucli antic de Barcelona. Madrid acull les Jornades “Conecta”
7 Pàg. 7: Xarxa esplai. La Federació impulsa nous projectes als esplais. Inauguració de la nova cuina del Col·legi Sant Vicenç.
8 Pàgs. 8: Reportatge. Teixint C2, aprenentatge servei i compromís social.
9 Pàgs. 9: Reportatge. Teixint C2, aprenentatge servei i compromís social.
10 Pàgs.10: Fem pinya. Les famílies a les cases de colònies. Joves participants en un programa d’inserció. Escoles que confien en la Fundació. La veu dels infants i els joves. Les monitores, els monitors i els seus projectes.
11 Pàgs.11: Fem pinya. Les famílies a les cases de colònies. Joves participants en un programa d’inserció. Escoles que confien en la Fundació. La veu dels infants i els joves. Les monitores, els monitors i els seus projectes.
12 Pàgs. 12: L'entrevista. Francesco Tonucci, pedagog.
13 Pàgs. 13: L'entrevista. Francesco Tonucci, pedagog.
14 Pàg. 14: Què podem fer junts? Un tast de les campanyes, propostes i serveis de la Fundació Catalana de l’Esplai fins a l’abril del 2013.
15 Pàg. 15: Que podem fer junts? Nou postgrau “Lleure, societat i comunitat”.
16 Pàg. 16: A peu de carrer. Carles Coarasa, gerent de Fecafamm. Apunt pedagògic. Enric Prats, Universitat de Barcelona.
Tornar a l'inici